Újjászületés - avagy utam egy egészségesebb élet felé

OBESITAS - FOGYÓKÚRA - ELHÍZÁS

OBESITAS - FOGYÓKÚRA - ELHÍZÁS

A MÁSODIK ÉLETED AKKOR KEZDŐDIK, AMIKOR RÁJÖSSZ, HOGY CSAK EGY ÉLETED VAN ...

2018. augusztus 13. - Esoxlucius

Mikor jössz rá, hogy nem mehet így tovább? Meddig áltatod, csapod be Önnön Magad? Meddig hiszel a több tízezer forintokba kerülő csodamódszerekben, csodaszerekben, amelyek azt ígérik, hogy pár hét vagy pár hónap alatt minden megváltozik, s továbbra is azt és annyit ehetsz, amennyit csak szeretnél? Miközben több tíz kilót adsz, adhatsz le? MOZDULJ MEG VÉGRE! Nézd meg ezt a képet, s gondolkodj e!

dsc_0468.JPG

A fenti képen én vagyok nem is olyan régen. Ma már azt mondom a fenti képre, hogy vállalhatatlan. Önmagammal szemben is. S nem kell csodaszerekre várni, csak csinálni kell! Mozogni, egészségesen (nem drágán( étkezni és odafigyelni. nem csak Magunk, hanem családunk egészségére is. Mozgás és megfelelő étrend és étkezés. Odafigyelni, mit is eszünk. Nem hinni mindig a reklámoknak, hogy ami korszerű, az feltétlenül egészséges is. S közben finomakat enni, mert a korszerű és egészséges táplálkozás nem egyenlő az íztelen, rossz ízű élelmiszerekkel. Figyeljék a blogomon hamarosan megjelenő recepteket!

1071.jpg

Ezen a képen is én vagyok. 2017 novemberében. Azt hiszem, ez a kép már vállalható. S erre mindenki képes. Ha hisz Önmagában, s meg akarja csinálni. Ha még sok mindent szeretne megcsinálni, megélni. Csak egy életed van ... KÖVESD PÉLDÁMAT! Már öt éve ebben a súlycsoportban. ELKEZDED A MÁSODIK ÉLETED???

A bejegyzés trackback címe:

https://obesitas.blog.hu/api/trackback/id/tr2014163765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása